Dunja met pianist

Huwelijksmis of - ceremonie

Muziek zegt soms meer dan woorden. Dat is zeker zo tijdens een huwelijksmis of huwelijksceremonie. Een cd’tje mist al snel een persoonlijke touch. Dunja Mees & pianist zorgen voor de nodige kippenvel-momenten met intieme live-muziek op jullie speciale dag.

Prachtige ballads, jazz klassiekers, tijdloze popsongs of powersongs in uiteenlopende talen: dit duo kan dit allemaal aan! Kies tot maximum 8 nummers naar keuze. Geen inspiratie? Vraag even naar onze vooropgestelde repertoirelijst.

Dunja spreekt graag op voorhand eens af om jullie te ontmoeten en te polsen naar jullie specifieke wensen. Op de grote dag zelf is het duo ruimschoots op voorhand aanwezig voor een soundcheck en om de professionele geluidsinstallatie te plaatsen.

Recepties en privé- of bedrijfsevenementen

Dunja Mees heeft veel ervaring in het opluisteren van bedrijfsfeesten, recepties, privé aangelegenheden en evenementen met live muziek. Zowel achtergrondmuziek, een volwaardige luisteract, als stijlvolle dansmuziek is mogelijk. Anders dan de meeste muzikale duo’s maken Dunja Mees & pianist gebruik van loopstation technologie, waarbij het mogelijk is kleine percussie instrumenten en beatbox op te nemen. Hierdoor is het mogelijk meer uptempo nummers te brengen, ideaal als er gedanst moet worden! Een immer stijlvol en toegankelijk repertoire (toegankelijke jazz, pop, soul) dat volledig afgestemd kan worden naar de wens en het type evenement van de klant. Deze tailor-made benadering werd in het verleden reeds zeer gewaardeerd. Beeld je in wat zij kunnen betekenen voor uw evenementen! 

Video afspelen
Video afspelen

Concertkalender