Biografie

Eind december 2015 werd Imagine No Lennon gestart in De Roma als een éénmalige tribute ter 35ste herdenking van de moord op John Lennon. Maar al snel groeide dit uit tot een niet aflatend succesproject en werd er ondertussen een stevige live-reputatie opgebouwd.

Niemand evenaarde ooit Lennon’s talent om met popmuziek de vinger aan de maatschappij te houden. Geen enkele popster zaaide ooit zoveel onrust, tot in het Witte Huis toe.

Een strijdproject met en rond Lennon. De Opper-Beatle. De Superster. De Relschopper. De Vredesapostel. De Twijfelaar. De Wereldverbeteraar. Het Genie. De Liefdesprofeet. The Walrus. De Revolutionair. De Dromer.

In de carrière van Jean Bosco Safari vormen The Beatles een rode draad en een voorbeeld. Ben Crabbé schitterde jarenlang als prominent lid van Beatles coverband ‘The Apples’. Ze vonden elkaar in hun liefde voor de onvergetelijke muziek van Lennon & Co. Uit deze gemeenschappelijke passie vloeide “Imagine No Lennon” voort en brengen zij de mooiste Lennon hits vanuit zowel The Beatles periode als zijn carrière nadien.

Media

Video afspelen

Concertkalender